Johnny Loco Twin Cruiser Tohjulet El-ladcykel – Earl Grey

kr. 47.999,00

Kort om produktet

Johnny Loco Twin Cruiser Tohjulet El-ladcykel vejer blot 44 kilo, og er et godt bud på verdens mest gennemtænkte long-john.

Leveringstid: Cirka 10 hverdage.

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:
Her kan du vælge relevant tilbehør. Tryk på produktfotoet for at læse mere om det.
Axa Linq100-kædelås er forsikringsgodkendt og Varefakta-mærket. En rigtig kraftig kædelås med høj nedbrydningstid, som anbefales til vores el-ladcykler.
kr. 599,00
Skulderpudesæt til seler i ladcykel. Kan også bruges til Melia-seler.
kr. 249,00
Tryg-forsikring på ladcykel
kr. 0,00
Hvis du ønsker et andet antal af en bestemt vare, kan du ændre antallet senere, i Kurven.
Delbetaling
1.249 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 47.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.249 kr. Samlede kreditomk. 11.952 kr. Samlet tilbagebetaling 59.951 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,97%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Johnny Loco Twin Cruiser Tohjulet El-ladcykel vejer blot 44 kilo, og er et godt bud på verdens mest gennemtænkte long-john.

Den er den nyeste elektriske cykel, der er føjet til Johnny Locos cykelsortiment, og dermed også en ny tohjulet el-ladcykel her hos El-ladcykler.dk

Her har vi med en elektrisk ladcykel at gøre, som både er let, smidig og yderst manøvredygtig. De tohjulede ladcykler – også kaldet long-johns – vinder generelt større og større indpas i de større byer i Danmark, hvor pladsen på cykelstierne kan være trang. Samme tendens ses i Holland, hvor Johnny Loco har hjemme.

Derfor har de brugt de seneste tre år på at udvikle denne nye Twin Cruiser, som er firmaets andet bud på en tohjulet ladcykel. Denne gang er den tilmed elektrisk og bygget af de bedste komponenter, man kan opstøve.

Twin Cruiser = To. Dobbelt. Tvilling.

Johnny Locos nye elektriske ladcykel har fået sit navn af mange årsager; Den har to (identiske) hjul, leveres med plads til to børn i kassen, har en dobbeltkonstrueret ramme, og så er Twin Cruiser er den anden tohjulede ladcykel i Johnny Locos historie.

SIKKERHED FOR ALLE: Johnny Loco har brugt deres mere end 15 års erfaring til at udvikle denne smukke, endnu mere sikre og elektriske ladcykel med to hjul på markedet. Der ligger et kæmpe data- og ingeniørarbejde bag udviklingen, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

SMIDIGHED: Komfort og hastighed er vanskeligt, men ikke umuligt at kombinere. Den specialdesignede ramme, kabelstyringsmekanisme og øvrige komponenter i høj kvalitet, gør Twin Cruiser til en fornøjelse både at se og køre på.

OPLEV STYRKEN: Med Shimano STEPS® E6100-systemet har du den ultimative hastighed og kontrol inden for rækkevidde. Du har samtidigt fuld kontrol over cyklens elektronik – også selvom de integrerede lygter tænder af sig selv, når det bliver mørkt. Twin Cruiserens motor vil eliminere næsten ethvert vindstød og udflade samtlige bakker på din vej.

Sikker. Smidig. Elektrisk.

Den integrerede styremekanisme giver en fantastisk styreoplevelse, og cyklens tyngdepunkt forbliver lavt, hvilket giver en stabil vejhåndtering ved enhver hastighed. Twin Cruisers specialdesignede ramme og kasse ligner ikke noget, man har set før.

Shimano STEPS E6100-systemet gør Twin Cruiser kraftfuld, men alligevel nem at bruge. Kombineret med Enviolo (NuVinci) trinløs gearnav og Gates Carbon DriveTM-bælte er dette en ladcykel, der yder mere med mindre indsats fra dig som cyklist. Den eneste lyd, du vil høre, er dækkene, der rører asfalten. Centermotoren i sig selv er ganske lydløs, og giver den støtte, du ønsker.

Du vil opleve at have fuld kontrol over det meste, når du cykler på denne cykel Den hurtige justerbare sadel og styrestammen giver den perfekte kørestilling, og den elektriske støtte, gear, bremser, lys og ringeklokke er altid inden for rækkevidde. Det kontrastfyldte Shimano-display er placeret midt på styret, og er således altid inden for synsvidde.

OBS: Ekstra barnesæde og bundmåtte, som ses på billederne, er IKKE inkluderet, men kan tilkøbes!

Leveringstid: Cirka 10 dage.

Klik her og læs mere om de andre cykler fra Johnny Loco, som vi forhandler.

admin

Yderligere information

Vægt 44 kg
Størrelse 248 × 67 × 50 cm

Brand

Johnny Loco

Johnny Loco

Johnny Loco er ladcyklens svar på en Rolls Royce. Vi har hjembragt den fra ladcyklens andet hjemland, Holland, hvor cyklen med dens markante udseende længe har vakt opsigt i gaderne. Johnny Loco er et livsstilsmærke, som laver mange andre fede cykler, og desuden også brillestel og håndledsure, som føres ved udvalgte forhandlere i hele Europa.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Johnny Loco Twin Cruiser Tohjulet El-ladcykel – Earl Grey”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *