Monark Charles Tohjulet El-ladcykel

kr. 39.999,00

Kort om produktet

Monark Charles er en tohjulet kassecykel, som gør den både stabil og nem at manøvrere. En tohjulet ladcykel opfattes ofte som både mere sikker og nemmere at håndtere end en trehjulet ladcykel, da du har en mere naturlig balance på en tohjulet. Cyklen er kendetegnet ved et bredt fordæk og en retro-grøn stelfarve.

Leveringstid: Cirka 10 hverdage.

OBS!

Læs detaljeret beskrivelse længere nede på siden. Specifikationer findes under fanen "Yderligere information".
Tilpas og køb:
Her kan du vælge relevant tilbehør. Tryk på produktfotoet for at læse mere om det.
Abus Amparo 4650X NR Ringlås til fastmontering
kr. 349,00
Axa Linq100-kædelås er forsikringsgodkendt og Varefakta-mærket. En rigtig kraftig kædelås med høj nedbrydningstid, som anbefales til vores el-ladcykler.
kr. 599,00
Tryg-forsikring på ladcykel
kr. 0,00
Abus Alarmbox RC til ladcykel
kr. 679,00
Bikefinder-alarm med GPS-tracker og forsikring
kr. 1.099,00
Montering
kr. 449,00
Hvis du ønsker et andet antal af en bestemt vare, kan du ændre antallet senere, i Kurven.
Delbetaling
1.016 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 39.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.016 kr. Samlede kreditomk. 8.736 kr. Samlet tilbagebetaling 48.735 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,52%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Med holdbarhed og funktionalitet i dagligdagen i højsædet, er denne nye el-ladcykel lavet til at være en klassisk Monark-cykel og en ven for hele familien. Med sin smalle profil fylder Charles ikke meget på cykelstien og du kan stadig nemt læsse 100 kg. Med den kraftige E6100 motor fra Shimano er der masser af kræfter til stadig at gøre turen til en leg.

Monark Charles leveres som standard med åbent lad. Der kan tilkøbes fleksibel transportkasse, som kan udstyres med bænk og seler til transport af børn. Yderligere fås der en overdækning i vandafvisende materiale.

Det centrale i denne cykel er dog den unikke stålramme lavet i Sverige. Det moderne stålmateriale giver en let og stiv ramme, men bevarer sine egenskaber med stålets eftergivenhed og holdbarhed. Ved at bruge stålmateriale udviklet i Sverige er cyklen ikke kun en ny model i Monark-familien, men også en ny måde at tænke bæredygtighed i hele kæden.

Med en ladcykel fra Monark bliver det endelig muligt at udskifte bilen med et billigere og grønnere alternativ. At vælge en ladcykel er et aktivt valg for et bedre miljø og bedre sundhed. Med en ladcykel kan du nemt hente børnene fra børnehaven eller hente pakker på vej hjem fra arbejde eller hvorfor ikke tage dig af det store? Ved hjælp af elmotoren i ladcyklen kan du løse hverdagens gåde uden at skulle svede, hvis du selvfølgelig ikke vil. Med en boks foran på cyklen har du et godt overblik over din værdifulde last og kan navigere i trafikken på bedste vis.

ELASTISK ASSISTANCE TIL EN BEHAGELIG TUR UANSET MÆNGDEN AF ​​BELASTNING

Med el-assistance behøver du aldrig bekymre dig om, at det bliver for tungt at køre med en fuldt læsset cykel. El-assistance hjælper dig op til 25 km/t med assistance i tre forskellige tilstande. Monark Charles er udstyret med elsytem fra Shimano og har Cargoline-motoren, som er specielt udviklet til brug på ladcykler.

STABIL PÅ TO HJUL

Monark Charles er en tohjulet kassecykel, som gør den både stabil og nem at manøvrere. En tohjulet ladcykel opfattes ofte som både mere sikker og nemmere at håndtere end en trehjulet ladcykel, da du har en mere naturlig balance på en tohjulet. Ladkassen (tilkøb) på Monark Charles  er lavet af træ og rummer livet uden bil; indkøbsposer, hund og børn. Æsken er 70 cm lang og 50 cm bred. Bredden kan justeres til 70 cm i toppen for at skabe plads til ekstra last, samtidig kan du stadig rulle cyklen ind gennem en standard 90 cm dør.

TILKØB SMART TILBEHØR

Monark har udviklet tilbehør, der kan tilkøbes til ladcyklen, der gør det muligt at udstyre din ladcykel. For at kunne cykle og beskytte din last året rundt, er der en baldakin, der gør det muligt at beskytte kassens indhold mod alle vejrets udfordringer. Kassen, der følger med ladcyklen, kan tages af for at bruge stellet uden nogen indsats for at kunne udnytte pladsen maksimalt til forskellige typer last.

FREMSTILLET I SVERIGE AF LOKALT PRODUCERET STÅL

Med tusindvis af timers erfaring fra cykeltransportbranchen har Monark skabt et nyt kapitel i Monarks historie. Monarks ladcykler er lavet i Sverige af lokalt produceret stål. Ligesom alle Monark-cykler er din ladcykel fra Monark et livsstilsprodukt med et design, der er tidløst og samtidig aktuelt.

Med en ladcykel fra Monark bliver hverdagspuslespillet til en fornøjelse, og er både en sund og sjov måde at klare de trafikale udfordringer på!

Leder du efter en fed retro-budcykel med centermotor fra Monark? Så klik her!

admin

Yderligere information

Vægt 32 kg
Størrelse 240 × 65 × 110 cm
Centermotor

Shimano Steps E6100 Cargo centermotor 250W, 50Nm

Batteri

14Ah, 502Wh, Shimano, Li-Ion– tyverisikret med lås (der medfølger to nøgler)

Distance

Op til 60 kilometer på en opladning afhængig af ydre forhold som vejr, kørestil, terræn og lastevægt

Forbremse

Hydraulisk skivebremse

Bagbremse

Hydraulisk skivebremse

Gearskifter

Shimano® Nexus 5®

Geartype

Shimano® Nexus 5®

Stel

Lakeret stål i højglans retro-grøn

Fælge

Spectra/Shimano

Forlygte

Integreret dobbelt LED-lys i retrolampet

Baglygte

Integreret LED-lys i retrolampet

Reflekser

Ja, efter lovgivningen

Sadel

Comfortsadel i brun retro-læderlook

Lås

Købes seperat

Baghjul

26 tommer

Forhjul

20 tommer

Ringeklokke

Ja, er monteret

Stelstørrelse

50

Garanti

5 års stelgaranti

Display

Shimano LCD. Aftageligt

Bagagebærer

Er monteret. Retro-grøn

Lasteevne

Cykel: 120 kilo, Frontlad: 30 kilo. Bagagebærer: 25 kilo.

Tilkøbsmuligheder

Trækasse med bænke til frontladet
Kaleche og seler
Ringlås og/eller kædelås

Brand

Monark

Monark er en svensk stålhest, der har ry for at holde evigt! Det klassiske svenske mærke, som har rødder helt tilbage i 1883 (!) er still going strong. Monark er lige så relevant som altid, da de aldrig er hoppet med på modediller, men altid har produceret tidløse og kompromisløse cykler i højeste kvalitet.
Monark Cykler logo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monark Charles Tohjulet El-ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

EAN: 7332982037297 Varenummer YEM5755031 Kategorier , , Mærker , , , , , ,